+31 (0)20 4266166 info@z-vs.nl

over ons

Zincken Van Schouten advocaten is een boetiekkantoor op het gebied van arbeid en onderneming.

Onze zeer ervaren advocaten ontzorgen of zijn een juridische en strategische sparringpartner voor ondernemers en HR professionals, onder meer in de branches biotech en life sciences, gezondheidszorg, media en advertising, ICT, automotive, zakelijke dienstverlening, transport en civil engineering.

Wij verdiepen ons in de organisatie van onze klanten voor dienstverlening op maat. We zijn trots op langdurige werkrelaties met de meeste van onze klanten. Voor sommige klanten werken we al tussen de 15 en 20 jaar.

De werknemers die wij bijstaan zijn met name werkzaam in het middensegment en in hogere functies. Wij werken vaak voor bestuurders, expats en juridische en medische professionals.

Wij zijn toegankelijk, oplossingsgericht en pragmatisch. Met heldere en duidelijke adviezen richten we ons bij voorkeur op een praktische en commerciƫle oplossing. Als het nodig of gewenst is procederen we creatief en vasthoudend.

Als boetiekkantoor hebben wij gespecialiseerde expertise en bieden wij hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering tegen scherpe tarieven.