+31 (0)20 4266166 info@z-vs.nl

over ons

Wij zijn een niche kantoor.

Dat betekent dat wij ons beperken tot datgene waar we goed in zijn: arbeidsrecht en ondernemings(proces)recht. De enige manier om kwaliteit te waarborgen en specialistische kennis op peil te houden.

Maar dan wel een niche kantoor zonder tunnelvisie. De combinatie van deze aangrenzende specialismen houdt ons scherp en creatief en op deze gebieden kunnen wij u in alle kwesties bijstaan.

Pragmatisch, resultaatgericht, servicegericht en een persoonlijke benadering. Hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Wij zijn een compacte organisatie: korte communicatie lijnen en beperkte overhead. U ervaart het bij het contact en u ziet het terug op de factuur.

Bij ons werken alleen zeer ervaren advocaten. Door de wol geverfd en in staat om met u mee te denken. Bij ons betaalt u niet voor de opleiding van jonge advocaten.

Wij zijn graag helder in onze adviezen met een no-nonsense aanpak, zonder dikdoenerij. Wij helpen u het gewenste resultaat te bereiken en vertellen u niet alleen maar wat niet mogelijk is.

Dit is ons kantoor en wij houden van tevreden cliënten. Wij hebben langdurige werkrelaties met de meeste van onze cliënten. Voor sommige cliënten werken we al meer dan 15 jaar.

Nog niet overtuigd? Wij lichten het graag persoonlijk toe…