bedrijven

De werkgevers en ondernemers die wij bijstaan zijn middelgrote tot multinationale ondernemingen.

Onze cliënten zijn onder meer actief in de branches biotech en life sciences, gezondheidszorg, media en advertising, ICT, automotive, zakelijke dienstverlening, transport en civil engineering.

Wij vinden het belangrijk de onderneming en de ondernemingsprocessen van onze cliënten te kennen. Volgens ons is dat essentieel voor een optimale dienstverlening. Bovendien helpt het ons potentiële problemen in een vroeg stadium te herkennen en op te lossen.

Wij staan werkgever en ondernemers bij op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschap, ondernemingsrecht, handelsrechtelijke geschillen en, als een commerciële oplossing niet mogelijk is, procesrecht. Wij hebben langdurige werkrelaties met de meeste van onze cliënten, voor sommige cliënten werken we al meer dan 15 jaar.

Wij staan het management bij, HR professionals en bedrijfsjuristen in Nederland maar ook daarbuiten. Wij beheersen het Engels vloeiend en hebben uitgebreide ervaring in het uitleggen van Nederlands recht aan buitenlandse gesprekspartners met een referentiekader dat is gevormd door Anglo-Amerikaans of ander buitenlands recht. Wij begrijpen de (onuitgesproken) verwachtingen en kunnen de verschillen duiden.

Scroll naar boven