John Zincken

John Zincken is advocaat sinds 1995. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en procesrecht.

John adviseert en procedeert op het gebied van dagelijks arbeidsrecht van aanname tot ontslag en alles daar tussenin en daarna (zoals bijvoorbeeld geschillen over concurrentiebedingen), geschillen met bestuurders, internationaal arbeidsrecht, reorganisaties en medezeggenschap. Hij staat werkgevers, hoger personeel, expats en juridische en medische professionals bij.

Daarnaast adviseert en procedeert hij op het gebied van andere professionele samenwerkingsvormen en ondernemingsrechtelijke zaken, met een bijzondere focus op ICT kwesties.

John is in 1993 begonnen als jurist arbeidsrecht bij het Regionaal Bestuur Arbeidsvoorziening Amsterdam (tegenwoordig de afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van het UWV). In 1995 werd hij advocaat bij Lexence in Amsterdam waar hij in 2001 partner werd en de sectie arbeidsrecht leidde. In 2005 startte hij samen met Jan van Schouten een boetiekkantoor op het gebied van arbeidsrecht en ondernemings(proces)recht.

John heeft de specialisatie opleiding Grotius Arbeidsrecht voltooid en is actief lid van

VAAN: Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
VVAA: Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam
EELA: European Employment Lawyers Association
Vereniging Corporate Litigation

John Zincken heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
arbeidsrecht
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Scroll naar boven