Jan van Schouten

Jan van Schouten

Jan van Schouten is advocaat sinds 1992. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en procesrecht.

Jan houdt zich bezig met individueel ontslagrecht, geschillen rondom concurrentie beperkende bedingen, het begeleiden van reorganisaties en de raakvlakken tussen arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Bijzonder aandachtsgebied van Jan is het sportrecht.

In zijn dagelijkse praktijk staat Jan middelgrote tot multinationale ondernemingen bij alsmede statutair bestuurders en managers. Hierbij treedt Jan onder meer op voor cliënten met wie hij al vele jaren op een zeer prettige wijze samenwerkt.

In 2005 startte hij samen met John Zincken een boetiekkantoor op het gebied van arbeidsrecht en ondernemings(proces)recht.

Jan van Schouten is actief lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam en de European Employment Lawyers Association (EELA).

Jan van Schouten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
arbeidsrecht
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Scroll naar boven